Foto galeri e filmit “Ndërgjegja” | 51 vjetori i shfaqjes!

0
1103

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR – KINOSTUDIO “SHQIPERIA E RE”!
51 vjet me pare, si sot ne kete date, 27 nentor 1972 u shfaq ne kinemate e Tiranes filmi Ndergjegja. 1972-2023

Me poshte eshte mundesuar skeda informative dhe nje fotogaleri nga ky film:


__________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply