Foto galeri e filmit “Në fillim të verës” | 48 vjet që nga shfaqja!

0
1560

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
48 vjet me pare, pikerisht me 22 nentor 1975 ne Tirane do te kishte premieren filmi “Ne fillim te veres”. (1975 – 2023)

Skeda informative si me poshte si dhe nje foto galeri nga ky film:

____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply