Foto galeri e filmit “Në kufi të dy legjendave” | 41 vjet që nga shfaqja!

0
537

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!

8 shkurti sjell kete vit 41 vjetorin e premieres se filmit “Ne kufi te dy legjendave” shfaqur ne Tirane ne vitin 1982.

Si me poshte skeda informative dhe nje foto galeri e gjere nga ky film:

_________________________
Kinematografia Shqiptare nje faqe publike ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply