Foto galeri e filmit “Në prag të lirisë” | 42 vjet që nga shfaqja!

0
2055

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!

42 vjet me pare pikerisht me 29 tetor 1981 u shfaq ne kinemate e kryeqytetit ne Tirane filmi “Ne prag te lirise”. 1981-2023!

Me poshte skeda informative si dhe nje album i gjere fotografik nga ky film.


_________________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply