Foto galeri e filmit “Në pyjet me dëborë ka jetë” | 45 vjet që nga shfaqja!

0
1737

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
4 shtatori 1978 – 2023!
Pikerisht si sot ne kete date , 45 vjet me pare u shfaq filmi “Ne pyjet me debore ka jete” ne kinemate e kryeqytetit ne Tirane.

Skeda informative e filmit si me poshte dhe natyrisht nje album i gjere fotografik

___________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply