Foto galeri e filmit “Nëntori i dytë” | 41 vjetori i shfaqjes!

0
977

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
Filmi historik “Nentori i dyte” do te shfaqej per here te pare pikerisht me daten 27 nentor 1982 ne kinemate e qyteteve te Vlores dhe Tiranes, 41 vjet me pare!

1982-2023!

Skeda e dhe nje foto galeri nga ky film si me poshte:


__________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply