Foto galeri e filmit “Nga mesi i errësirës” | 45 vjet që nga shfaqja!

0
1471

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
Data 16 nentor shenon kete vit 45 vjetorin e premieres se filmit “Nga mesi i erresire” qe u shfaq ne Tirane ne vitin 1978.

1978 – 2023

Si me poshte skeda informative si dhe nje foto album nga ky film:

___________________
Kinematografia Shqiptare qe nga v. 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply