Foto galeri e filmit “Ngadhnjim mbi vdekjen” | 55 vjet që nga shfaqja!

0
655

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
Data 13 dhjetor e ketij viti shenon 55 vjetorin e premieres se filmit
“Ngadhnjim mbi vdekjen” shfaqur ne kinemate e Gjirokastres, pikerisht me 13 dhjetor 1967.

Filmi u laurua me Cmimin e Republikes te Klasit te II per regjine dhe te Klasit te III per skenarin, muziken dhe anen figurative me rastin e 25 vjetorit te Clirimit te Atheut dhe triumfit te Revolucionit Popullor ne vitin 1969.

Me poshte skeda informative dhe nje album i gjere me foto nga ky film:

_____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe nga viti 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here