Foto galeri e filmit “Një emër midis njerëzve” | 40 vjetori i shfaqjes!

0
1405

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
40 vjet me pare ne kinemate e kryeqytetit ne Tirane do te ishte premiera e filmit “Nje emer midis njerezve”. 1983-2023!

Bujar Asqeriu nderua me medaljon per interpretimin e rolit te Avni Rustemit ne Festivalin e VI-te te Filmit Shqiptar qe u zhvillua ne Tirane 1-5 tetor 1985.

Me poshte skeda informative si dhe nje foto galeri nga ky film

________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013
Fotot u mundesuan nga Erald B. administratori i kesaj faqe

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here