Foto galeri e filmit “Një nate pa dritë” | 42 vjetori i shfaqjes!

0
687

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
1982 – 2024!
Sot, me 1 mars kete vit mbushen  42 vjet qe nga shfaqja e filmit “Nje nate pa drite” shfaqur ne kinemate e qytetit Shkoder.

Me poshte eshte skeda informative si dhe nje foto album i gjere nga ky film:

______________
Kinematografia Shqiptare nje faqe publike ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply