Foto galeri e filmit “Një vonesë e vogël” | 40 vjet që nga shfaqja

0
1103

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
Filmi per femije “Nje vonese e vogel” do te shfaqej ne Pallatin e Kultures ne Tirane, pikerisht me 1 mars 1983, pra  40 vjet me pare! 1983 – 2023!

Me poshte shikoni skeden informative si dhe nje foto album i gjere nga ky film:

 

______________
Kinematografia Shqiptare nje faqe publike ne aktivitet qe ne vitin 2013.

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply