Foto galeri e filmit “Njeriu i mire” | 40 vjetori i shfaqjes!

0
908

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR I KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!

40 vjet me pare, me 7 shkurt 1983, ne Pallatin e Kulture ne Tirane do te shfaqej filmi “Njeriu i mire”! 1983 – 2023!

Filmi fitoi cmimin e pare dhe Kupen e Festivalit V te Filmit Shqiptar qe u zhvillua nga datat 19-23 prill 1983.
Aktorja Eva Alikaj u nderua me kupen e Festivalit te V, per interpretimin e rolit te Veres , ndersa Bujar Asqeriu mori diplome per rolin e Telos.

Per nje informacion me te detajuar shikoni skeden informative si dhe nje foto album te gjere nga ky film:

_____________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply