Foto galeri e filmit “Njeriu me top” | 46 vjet që nga shfaqja!

0
2014

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
1977-2023. Jane plot 46 vjet qe nga shfaqja e filmit “Njeriu me top” ne kinemate e Tiranes.

Xhirimet e ketij filmi u bene ne fshatrat e rretheve Sarande, Permet e Kruje.

Me poshte skeda informative si dhe nje foto galeri e gjere nga ky film.:

 

 

________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply