Foto galeri e filmit “Njësiti guerril” | 54 vjet që nga shfaqja!

0
1185

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!

54 vjet me pare do te ishte premiera e filmit “Njesiti guerril” shfaqur ne Tirane, pikerisht me 27 nentor 1969.

Me poshte skeda informative dhe nje foto album nga ky film:

 
___________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply