Foto galeri e filmit “Nusja dhe shtetrrethimi” | 45 vjet që nga shfaqja!

0
1121

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
45 vjet me pare, ne kinemate e kryeqytetit ne Tirane, pikerisht me 16 nentor 1978, do te kishte premieren filmi “Nusja dhe shtetrrethimi”. 1978 – 2023.

Me poshte eshte skeda informnative si dhe nje foto album nga ky film:

_________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply