Foto galeri e filmit “Nxënësit e klasës sime” | 39 vjet që nga shfaqja!

0
2232

ALMANAK I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
Data 30 shtator shenon 39 vjetorin e premieres se filmit “Nxenesit e klases sime, shfaqur ne kinemane “Partizani” ne Tirane, pikerisht me 30 shtator 1984.
Me poshte skeda informative si dhe nje album i gjere fotografik nga ky film:

 

________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Leave a Reply