Foto galeri e filmit “Odisea e tifozave” | 51 vjetori i shfaqjes!

0
558

FILMI SHQIPTAR I KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
Data 9 tetor kete vit perkon me 51 vjetorin e shfaqjes se filmit komedi, i metrazhit te shkurter “Odisea e tifozeve” .

Me sakte eshte nje kinopantonime, prodhim i Kinostudios “Shqiperia e Re” qe u shfaq ne Tirane ne kinemate e kryeqytetit tone pikerisht me 9 tetor 1972! (1972 – 2023)

Si me poshte kemi mundesuar skeden informative dhe nje foto galeri nga ky film:

________________________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply