Foto galeri e filmit “Oshëtimë në bregdet” | 57 vjet që nga shfaqja!

0
1359

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
Data 6 nentor 2023 shenon 57 vjetorin e shfaqjes se filmit “Oshetime ne bregdet” dhene ne kinemate e Tiranes. Filmi u realizua mbi motivet e drames “Familja e peshkatarit” te S. Pitarkes.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Me poshte skeda infomative si dhe nje album i gjere me foto nga ky film:

___________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.