Foto galeri e filmit “Përballimi” | 47 vjet që nga shfaqja!

0
1195

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
47 vjet me pare, me 25 tetor 1976 u shfaq ne kinemate e kryeqytetit filmi “Perballimi”.
(1976-2023)

Me poshte skeda informative si dhe nje foto galeri e gjere nga ky film.


____________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here