Foto galeri e filmit “Përtej mureve të gurta” | 43 vjet qe nga shfaqja!

0
2432

ALMANAK I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS!
1980 – 2023! 43 vjetori i shfaqjes se filmit “Pertej mureve te gurta” ne kinemate e qytetit te Elbasanit.

Me poshte skeda informative si dhe nje album i gjere fotografik:

_______________
Kinematografia Shqiptare qe ne vitin 2013

Skeda e filmit: Filmi Artistik Shqiptar 1957-1985 | Shtepia Botuese “8 Nentori” | A. T Hoxha. Fotot jane kontribut i administratoreve te kesaj faqe

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here