Foto galeri e filmit “Plagë të vjetra” | 54 vite që nga shfaqja!

0
2868

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR | KINOSTUDIO “SHQIPERIA E RE”

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Plage te vjetra, do te shfaqej per here te pare ne Permet me 23 maj 1969, pikerisht 54 vite me pare. 1969-2023

Me poshte skeda informative e filmit si dhe nje album i gjere fotografik nga ky film.

______________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.