Foto galeri e filmit “Plaku dhe hasmi” | 41 vjetori i premierës!

0
781

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
Kete vit data 5 korrik shenon plot 41 vjetorin e shfaqjes ne kinemate e Tiranes se filmit me metrazh te shkurter “Plaku dhe hasmi”.

Si me poshte kemi mundesuar skeden informative si dhe nje foto galeri nga ky film:

__________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here