Foto galeri e filmit “Plumba perandorit” | 43 vjet që nga shfaqja!

0
1234

ALMANAKU I FILMIT TELEVIZIV SHQIPTAR
“Plumba perandorit” do te shfaqej ne Televizionin shqiptar – TVSH plote 43 vjet me pare; me sakte, seria e pare me 29 nentor 1980 dhe seria e dyte nje dite me pas me 30 nentor po te njejtit vit.

1980 – 2023

Me poshte skeda informative si dhe nje album i gjere fotografik nga ky film:

____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply