Foto galeri e filmit “Prita” | 55 vjet që nga shfaqja!

0
897

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
1 dhjetori shenon kete vit 55 vjetorin e shfaqjes se filmit “Prita”.
1968 – 2023

Me poshte skeda informative dhe nje foto album i gjere nga ky film


____________________
Kinematografia Shqiptare  ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply