Foto galeri e filmit “Pylli i lirisë” | 46 vjet që nga shfaqja!

0
1029

Almanaku i Filmit Shqiptar te Kinostudios “Shqiperia e re”
46 vjet me pare do te shfaqej ne Tirane filmi “Pylli i lirise”, pikerisht si sot ne kete date, 30 tetor 1976.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Me poshte skeda informative si dhe nje album i gjere fotografik:

 

 


_______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne v. 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.