Foto galeri e filmit “Qortimet e vjeshtës” | 41 vjetori i shfaqjes!

0
832

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
Data 3 maj i ketij viti shenon 41 vjetorin e shfaqjes se filmit “Qortimet e vjeshtes” ne kinemate e kryeqytetit ne Tirane.
1982 – 2023 !

Ky film fitoi cmimin e dyte dhe medaljonin e Festivalit te V-te te Filmit Artistik Shqiptar mbajtur me 19-23 prill 1983. Aktori Kastriot Caushi u nderua me Kupen e ketij festivali per interpretimin e rolit te Kujtimit (Qemal Stafes).

Me poshte nje foto album dhe skeda informative nga ky film:

_________________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply