Foto galeri e filmit “Radiostacioni” | 43 vjet që nga shfaqja!

0
1125

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
43 vjet me pare, pikerisht me 26 nentor 1979 ne kinemate e kryeqytetit ne Tirane do kishte premieren filmi Radiostacioni . 1979-2022

Me poshte skeda informative si dhe nje foto album nga ky film:

__________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here