Foto galeri e filmit “Shokët” | 40 vjetori i shfaqjes!

0
596

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
9 prill kete vit shenon 40 vjetorin e shfaqjes se filmit “Shoket” ne kombinatin metalurgjik “Celiku i Partise” ne Elbasan! 1983 – 2023

Aktori Ndricim Xhepa u nderua me medaljonin per interpretimin e rolit te Gencit ne Festivalin e V-te te Filmit Shqiptar, 1983

Me poshte eshte skeda informative si dhe nje foto galeri nga ky film:

____________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply