Foto galeri e filmit “Shpërthimi” | 49 vjet që nga shfaqja!

0
1311

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
Data 26 nentor shenon kete vit 49 vjetorin e premieres se filmit “Shperthimi” qe u shfaq ne Tirane. 1974 – 2023

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Me poshte skeda informative si dhe nje foto album nga ky film:

__________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.