Foto galeri e filmit “Streha e re” | 46 vjet që nga shfaqja!

0
2101

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
1977-2023
Kete vit me 6 nentor mbushen plot 46 vjet qe nga shfaqja e filmit
“Streha e re”, premiera e te cilit u dha ne Korce ne vitin 1977.

Gazeta e kohes “Bashkimi” do te shkruaje: “Nje veper e re per bukurine e jetes ne fshatin tone” (13 nentor 1977); Ndersa ne gazeten tjeter te kohes “Drita” shkruhet: “Romani na pelqen por filmi eshte i dobet” (17 nentor 1977 f. 5-6.

Me poshte skeda informative dhe nje foto album i gjere nga ky film:

 

_______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe nga viti 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply