Foto galeri e filmit të parë shqiptar “Tana” | 65 vjet që nga shfaqja!

0
1948

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR
Data 17 korrik eshte nje ngjarje e shenuar dhe historike ne kalendarin e artit skenik. Pikerisht 65 vjet te shkuara u shfaq filmi i pare teresisht shqiptar i metrazhit te gjate “Tana” nga “Shqiperia Film” (me vone Kinostudio “Shqiperia e re”). 1958 – 2023

Skeda informative si me poshte dhe nje album fotografik nga ky film:

 

__________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here