Foto galeri e filmit televiziv “Korrierët” | 47 vjet që nga shfaqja!

0
2803

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR.
Filmi i pare televiziv shqiptar prodhim i TVSH-se se kohes pati shfaqjen 47 vjet me pare ne Tirane. 1976-2023

Me poshte skeda informative e filmit si dhe nje album fotografik.

_______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013
(Skeda sipas “Filmi Shqiptar 1957-1985 / Shtepia Botuese “8 Nentori” / A. T Hoxha
Fotot kontribut i adminstratorit te kesaj faqe Erald B.

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here