Foto galeri e filmit televiziv “Me hapin e shokëve” | 44 vjet që nga shfaqja!

0
3104

ALAMANAKU I FILMI SHQIPTAR
Filmi televiziv i TVSH-se “Me hapin e shokeve” do te shfaqej per here te pare te Televizionin Shqiptar me 9 dhjetor 1979, pikerisht 44 vjet me pare

Per nje informacion me te detajuar shikoni skeden si me poshte si dhe nje foto galeri nga ky film me rastin e pervjetorit te shfaqjes:

____________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply