Foto galeri e filmit “Thesari” | 41 vjet që nga shfaqja!

0
1694

ALMANAK I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
1982-2023! 41 vjet me pare ne kinemate e kryeqytetit ne Tirane do shfaqej filmi i metrazhit te shkurter “Thesari”.

Si me poshte skeda informative dhe nje foto galeri nga ky film:


________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013
Fotot u mundesuan nga administratori i faqes Erald B.

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw 

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply