Foto galeri e filmit “Tinguj lufte” | 46 vjet qe nga shfaqja!

0
2114

FAQE NGA ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR!
Sot eshte 46 vjetori i filmit “Tinguj te luftes” qe u shfaq per here te pare me 7 mars 1977 ne kinemate e Tiranes. 1977 – 2023!

Me poshte eshte skeda e filmit si dhe nje album i gjere fotografik nga ky film:

________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Leave a Reply