Foto galeri e filmit “Toka jonë” | 59 vjet që nga shfaqja!

0
2313

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
“Toka jone” u shfaq 59 vjet me pare ne qytetin me te madh verior Shkoder, pikerisht me 1 maj 1964.

Me poshte skeda informative dhe foto te ndryshme dhe aspekte nga ky film.

____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply