Foto galeri e filmit “Tokë e përgjakur” | 47 vjet që nga shfaqja!

0
754

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
6 shkurt eshte data kur, 47 vjet me pare, do te shfaqej ne kinemate e Tiranes filmi “Toke e pergjakur” ! 1976-2023!

Me poshte skeda informative si dhe nje foto album i gjere nga ky film:

_________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Leave a Reply