Foto galeri e filmit “Tomka dhe shokët e tij” | 46 vjet që nga shfaqja!

0
1102

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
Filmi Tomka dhe shoket e tij” do te kishte premieren pikerisht me 28 nentor 1977, plot 46 vjet me pare ne kinemate e qytetit te Beratit. 1977-2023!

Me poshte skeda informative si dhe nje foto album nga ky film:

    
   

 

          

_______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply