Foto galeri e filmit “Udhëtim në pranverë” | 48 vjet që nga shfaqja

0
1913

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
Data 30 dhjetor na sjell ne kujtese kete vit 48 vjetorin e shfaqjes se filmit te bukur muzikor “Udhetim ne pranvere”. 1975 – 2023!

Si me poshte skeda informative si dhe nje album fotografik nga ky film:

Caste xhirimi nga filmi “Udhetim ne pranvere”

__________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply