Foto galeri e filmit “Vajza me kordele të kuqe” | 44 vjet që nga shfaqja!

0
2503

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR
Si sot ne kete date, me 5 mars, 44 vjet me pare do te shfaqej premiera e filmit “Vajzat me kordele te kuqe” ne kinemate e kryeqytetit, Tirane. (1979 – 2023)

Si me poshte skeda informative dhe nje foto galeri e gjere nga ky film: 

          

 

________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply