Foto galeri e filmit “Vëllezër dhe shokë” | 41 vjetori i shfaqjes!

0
2547

Filmi “Vellezer dhe shoke” do te kishte premieren e shfaqjes pikerisht si sot me 27 nentor, 41 vjet me pare, ne Tirane. 1982-2023!

Me poshte skeda informative dhe nje fotogaleri nga ky film:

 

_______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply