Foto galeri e filmit “Vitet e para” | 58 vjet që nga shfaqja!

0
818

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
1965-2023

58 vjet me pare si sot ne kete date, me 21 mars, ne kinemate e qytetit te Korces do te shfaqej filmi “Vitet e para”.

Filmi u nderua me Cmimin e Rrepublikes se Klasit te II per regjine.

Si me poshte skeda informative dhe nje foto galeri nga ky film:

 

_________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply