Foto galeri e filmit “Zambakët e bardhë” | 40 vjet që nga shfaqja në RTSH!

0
1814

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR 
Me 8 tetor te ketij viti shenohet pervjetori i 40-te i shfaqjes se filmit televiziv “Zambaket e bardhe ” nga RTSH, Radiotelevizioni Publik Shqiptar. 1983-2023!

Me poshte skeda informative e ketij filmi si dhe nje foto galeri :

Foto galeria e filmit :
 
  
  
  
  
  
 
  
  
  
  
  

___________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply