Foto galeri e filmit “Zemra që nuk plaken” | 46 vjet që nga shfaqja!

0
2849

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
1977 – 2023
45 vite me pare ne kinemate e Tiranes u shfaq filmi “Zemra qe nuk plaken”.

Me poshte skeda informative e ketij filmi si dhe nje album i gjere fotografik.
(Filmi Shqiptar 1957-1985 / Shtepia Botuese “8 Nentori”, Tirane / A. T Hoxha)

_________________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply