Foto galeri e filmit “Zonja nga qyteti” | 47 vjet që nga shfaqja!

0
1685

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
4 dhjetori i ketij viti, shenon 47 vjetorin e premieres se filmit “Zonja nga qyteti”, shfaqur ne Tirane ne vitin e larget te 1976-tes.
1976 – 2023

Interpretuesja e rolit kryesor te teto Ollges, aktorja e shquar Violeta Manushi, fitoj medaljen ne Festivalin e II te Filmit Shqiptar, 1977 .

Me poshte eshte skeda informative si dhe nje super galeri me foto nga ky film i shkelqyer, njeri nga arritjet me te goditura ne kinematografine shqiptare.


 

 


Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

 


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply