Foto galeri e komedisë “Revizori” | 77 vjet nga premiera ne Teatrin Popullor!

0
732

PREMIERA TEATRALE
“Revizori”
Eshte nje komedi e shkruar nga N.V Gogol dhe vene ne skenen e Teatrit Popullor ne vitin 1947 qe ne hapat e para te ketij institucioni, dhe rivene ne skene perseri ne vitin 1952 , respektivisht 76 dhe 71 vjet me pare. 

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

1947-2024 | 1952-2024

Komedia u vendos ne skene me regjine e Sokrat Mios dhe u intepretua nga aktoret e brezit nismetar te Teatrit Popullor, emra themelor si:
Mihal Popi, Besim Levonja, Andon Pano, Pjeter Gjoka, Ndrek Shkjezi, Gjon Karma, Pandi Stillu, Mihal Stefa, Behije Cela, V. Gjarra, L. Krroi etj.

Me poshte nje foto galeri nga kjo komedi ne vitin 1947 dhe 1952:

 
 
 
 
 
          

© Material i rezervuar / ekskluziviteti ne kete faqe me 24 janar 2022
____
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.