Foto galeri e komedisë “Shtëpia me dy porta” | 39 vjet që nga shfaqja premierë!

0
232

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR
Fakte dhe deshmi per tere brezat

8 nentori shenon kete vit 39 vjetorin e shfaqjes premiere te teatrit “Shtepia me dy porta” me autor Ruzhdi Pulahen
1984-2023

Regjisor: Fatos Haxhiraj
Skenografia: Agim Zajmi

Interpretet:
Robert Ndrenika (A.M) & Leka Sefla…..Braho Trina, pensionist
Alfred Bualoti & Edmond Budina…..Luani, i biri 30 vjec
Violeta Manushi (A.P)….Esmaja, e shoqja
Eva Alikaj…..Luli, e bija maturante
Ilia Shyti & Roland Trebicka…….Harrilla, pensionist, fqinji i tij
Marika Kallamata……Shega, pastruese
Birce Hasko & Petraq Xhillari…..Abaz Kola, pensionist
Antoneta Papapavli……Katina, shtepiake
Marjeta Ljarja & Luljeta Hoxha…..Viktoria, mesuese
Ilir Bezhani & Naum Shundi…..Lefteri, rreth 30 vjec, drejtor i shtepise se kultures
Andon Koco & Anil Frasheri……Perparimi, kryen sherbimin ushtarak ne polici
Shfqet Bregu ……Gezimi, inspektor ne seksionin e arsimit dhe te kultures
Merkur Bozgo…….Zenuni, kusheriri i Abazit.

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 8 nentor 2023
_______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013.


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply