Foto galeri e komedisë “Zonja e Bujtinës” | 62 vjetori i premierës!

0
1126

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR
Fakte dhe deshmi per tere brezat!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Data 13 janar shenon plot 62 vjetorin e premieres se Teatrit “Zonja e Bujtinës” e Karlo Goldonit shfaqur ne Teatrin Popullor ne vitin 1962.
(1962 – 2024)

Komedia me tre akte u dekorua me Urdherin e Punes se Klasit I-re.
Per nje informacion me te detajuar shikoni skeden dhe disa foto te shkeputura nga kjo shfaqje si me poshte:

Regjia: Selman Vaqarri
Piktor: Hysen Devolli
Drejtues i shfaqjes: Gjorgji Zagora
Dritat: Gani karaj
Ekzekutimi i dekoreve: Rrok Daberdaku & L. Harizi
Robaqepsit e kostumeve: P. Papaqako dhe V. Kadiqi
Marangozet nen drejtimin e Ali Koncit
Parrukieret: Ermini Kotini
Garderoba: Hatije Prizreni
Shef Mashinist: Ramazan Shtufi
Kepucar: Muharrem Berxolli
Sufler: Ndoc Gora

Interpretet:
Mihal Popi….Kalorsi i Rifaprates
Ndrek Shkjezi…..Kalorsi i Rifaprates (dublant)
Kadri Roshi….Markezi i Forlipopolit
Lazer Filipi……Konti i Albafjorites
Esma Agolli…..Mirandolina, Zonja e Bujtines
Ferial Alibali……Mirandolina, Zonja e Bujtines (dublante)
Drita Agolli….Ortensia
Drita Pelinku…..Ortensia (dublante)
Margarita Xhepa…..Dejanira
Marika Kallamata…..Dejanira (dublante)
Tef Pali…..Fabriei, kamarieri i Bujtines
Mario Ashiku….Fabriei (dublant)
Avni Resuli….Sherbetori i kalorsit

Drita Agolli dhe Kadri Roshi
Esma Agolli (Mirandolina) Mario Ashiku (Fabriei)


© Material i rezervuar| Ekskluziviteti ne kete faqe me 12 janar 2022
____________
Kinematografia Shqiptare qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.