Foto galeri e shfaqjes teatrale “Hamleti” | 64 vjet nga premiera!

0
689

SHFAQJET PREMIERE TE TEATRIT POPULLOR NE VITE

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

“Hamleti” i Shekspirit do te kishte premieren ne skenen e Teatrit Popullor me 24 qershor 1960, plot 64 vite me pare.
Tragjedi me tre akte e shqiperuar nga F. S. Noli

Regjisoret: A. Malo / N.V Cefranova
Piktor: Hysen Devolli / Vene ne skene nga autori sovjetik V. V Bortko

         

       

       

Interpretuan aktore e Teatrit Popullor ne rolet kryesore:
Loro Kovaci & Pjeter Gjoka……………………………………………….Klaudi
Naim Frasheri & Kadri Roshi & Kujtim Spahivogli……………………Hamleti
Ndrek Luca & Sander Prosi……………………………………………Horati
Andrea Pano & Gjon Karma & Lazer Filipi……………………………….Poloniusi
Qenan Toro & Tef Pali…………………………………………………….Laertesi
Drita Agolli & Drita Pelinku &Marie Logoreci….……………………….Gertruda
Aferdita Taci & Margarita Xhepa……………………………………..Ofelia
Mihal Stefa dhe Besim Levonja………………varremihesit
etj.

Per nje informacion me te zgjeruar shikoni skeden si me poshte:

       

© Material i rezervuar
Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten: 4 korrik 2020 ne Facebook ne faqen me te njejtin emer “Kinematografia Shqiptare”. Postimi si me poshte:

________________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.