Foto galeri e teatrit “Fytyra e dytë” | 55 vjetori i shfaqjes premierë!

0
218

PREMIERAT E TEATRIT
Fakte dhe deshmi per tere brezat!

Si sot 55 vjet me pare, me 12 nentor 1968, ne skenen e Teatrit Popullor do te shfaqej premiera e drames satire “Fytyra e dyte” me autori mjeshtrin e letrave shqipe Dritero Agolli.

Regjisor: Piro Mani
As. regjisoret: Ferial Alibali dhe Kadri Roshi
Skenografia: Agim Zajmi

Interpretet:
Kadri Roshi……Bektashi
Violeta Manushi…..Zyhraja
Drita Haxhiraj & Mimika Luca…….Ariana
Viktor Gjoka…….Halili
Bexhet Nelku………..Muhameti
Sander Prosi…….Andrea
Fatos Haxhiraj…….Aleksi
Qenan Toro…Kosta, sekretari
Vladimir Prifti……Koco
Edi Luarasi………Kristina
Antonetya Papapavli…….Bajamja
Luan Qerimi…….Brigadieri
Marika Kallamata…..Dudia
Gjovalin Gjoka…..Ndertuesi i pare
Ilia Shyti…..Ndertuesi i dyte
Lazer Vlashi…..Ndertuesi i trete
Gjon Karma…..Zeqoja
Xhemil Tagani………Elektricisti

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten: 10 nentor 2023
____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply